Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

Ef Johnson 5100 Battery Problem

The General forum is where users can discuss any topic regarding Motorola communications equipment - hardware, software, etc. There are also several focused forums on this board, so please take the time to ensure that your questions doesn't fall into one of those categories before posting here!

Moderator: Queue Moderator

Elkland1
New User
Posts: 2
Joined: Tue Sep 26, 2017 10:07 am

Ef Johnson 5100 Battery Problem

Postby Elkland1 » Fri Dec 01, 2017 3:45 pm

Recently acquired a vhf 5100. Battery that came with it was udder rubbish but lasted long enough till a new battery came. Radio was working great though. After some use with the bad battery(just a bad lock on it) the radio started to not transmit audio and no digital signal. A little tap on it and it was working again. Then the lock on the battery broke and I tried to hold it on the radio. I noticed it took a lot of pressure for the ht to turn on. New battery came today, put it on, radio doesn’t turn on. Battery is good. I apply a lot of pressure and radio boots then freezes on the radio check screen. Doesn’t turn off till battery is removed. Just wondering what in the world is going on with this radio.. seems like something just isn’t making contact somewhere.

Return to “General Motorola Solutions & Legacy Radio Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests