Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

99ch MT1000 with sp 88 error

The General forum is where users can discuss any topic regarding Motorola communications equipment - hardware, software, etc. There are also several focused forums on this board, so please take the time to ensure that your questions doesn't fall into one of those categories before posting here!

Moderator: Queue Moderator

saberjerk
Posts: 378
Joined: Wed Apr 03, 2002 4:00 pm

99ch MT1000 with sp 88 error

Postby saberjerk » Sun Jul 01, 2018 8:25 am

I have a VHF MT1000 with the 88 vco unlock error. Only this radio is behaving very strangely. I see the sp 88 error pop up when turning on the radio. Doesn't seem to matter what channel it was left on. But when scrolling through the channels if you reach channel 88 the radio locks up. You can't do anything. Turn off and back on and still locked on sp 88. I'm not sure what the little sp before the 88 means ? The only solution I've found is to reprogram the radio and avoid channel 88. Or to delete all channels like 85 and above. I've never seen anything like this. Does anyone know what's going on ? One thing I haven't checked is to open the radio and verify the synthesizer band split. There is a 146-162 code plug in it. But I've seen people dump that code plug into a 157-174 radio. Any ideas ?

saberjerk
Posts: 378
Joined: Wed Apr 03, 2002 4:00 pm

Re: 99ch MT1000 with sp 88 error

Postby saberjerk » Wed Jul 04, 2018 6:45 am

Did I post this in the wrong place ? Or just nobody knows about these old radios ?


Return to “General Motorola Solutions & Legacy Radio Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests