Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

CDM1550 Paging hot button?

This forum is focused on discussing Digital and Voice paging equipment, protocol's, infrastructure, and Motorola specific hardware used. Please refrain from discussing different ways to monitor the digital paging systems due to the legalities of such.

Moderator: Queue Moderator

kc2kvy
New User
Posts: 11
Joined: Wed Nov 14, 2007 4:39 pm

CDM1550 Paging hot button?

Postby kc2kvy » Tue Nov 19, 2013 12:05 pm

Is it possible to wire in some sort of button using the accessory connector that would send QCII tones when you press it, rather than going through the menu options?

vamedic826
Posts: 52
Joined: Thu Jan 08, 2009 9:25 pm
What radios do you own?: HT-1550, HT-1250, CDM 1550

Re: CDM1550 Paging hot button?

Postby vamedic826 » Thu Nov 21, 2013 11:59 pm

I have Mine set up so if you press P3 is auto goes to QCII for Paging I have programmed and you press the PTT button to activate it.


Return to “Motorola Digital and Voice Paging”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests