Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

Minitor VI programming bug?

This forum is focused on discussing Digital and Voice paging equipment, protocol's, infrastructure, and Motorola specific hardware used. Please refrain from discussing different ways to monitor the digital paging systems due to the legalities of such.

Moderator: Queue Moderator

Lake Effect
Posts: 311
Joined: Tue Dec 06, 2005 9:47 am

Minitor VI programming bug?

Postby Lake Effect » Mon Apr 21, 2014 5:30 am

I have two new Minitor VI pagers and programing software ver 1.05. I set up the first 4 function positions same as existing Minitor V's. All works good. Then I add a monitor only frequency 3 in position "E" and write the pager. It no longer works. Read the pager and tone "A" has changed on the paging channels. Switch it back to the proper tone, look at channel 3 to verify it is correct and write pager. Doesn't work. Read it again and tone "A" has changed. After experimenting I found that looking at another frequency tab and then back to first channel will change the tone. Has anyone else found this to be true?

L.E.

Lake Effect
Posts: 311
Joined: Tue Dec 06, 2005 9:47 am

Re: Minitor VI programming bug?

Postby Lake Effect » Tue Apr 22, 2014 10:33 am

I called Moto today and found that ver 1.06 was put up on MOL yesterday after I posted this. The problem is resolved with the new version.

L.E.

RFguy
Posts: 1294
Joined: Wed Dec 21, 2005 6:17 am

Re: Minitor VI programming bug?

Postby RFguy » Tue Apr 22, 2014 1:04 pm

I have a 1.06 over here! Do I hear a 1.07? A 1.07. Anyone give me a 1.07?


Return to “Motorola Digital and Voice Paging”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest