Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

ss2000 help

Discussions regarding lighting, sirens, and other PS/Emergency response equipment can be had within this forum.

Discussions regarding legalities of lights, usages, and different state laws and regulations regarding warning equipment are not permitted.
See the announcement inside the forum for more details.

Moderator: Queue Moderator

bm612
New User
Posts: 2
Joined: Sun Aug 02, 2009 9:31 am

ss2000 help

Postby bm612 » Sun Aug 02, 2009 9:43 am

I have a ss2k that was working fine up untill yesterday. The control head lights up and then the aux A button(button #4) starts to flash. I try the slide switch and it lights up but emergency lights do not come on. I have tested alll the fuses and they are good. There is one relay that gets quite hot it is located on the side of the relay board near the main battery lead connects. Any help would be gratly appreciated.

User avatar
EVModules
was EVConcepts
Posts: 76
Joined: Sun Feb 20, 2005 11:23 pm

Re: ss2000 help

Postby EVModules » Mon Aug 10, 2009 2:46 pm

The relay on the side getting "hot" is normal. It's the coil that gets hot to the touch which is to be expected.

If you've checked all connections including ground, verified voltage, and used original hardware and all checks out ok, you'd need to send it in to a qualified repair shop to ahve them look at it.

Sean
Sean Barr
EVConcepts

bm612
New User
Posts: 2
Joined: Sun Aug 02, 2009 9:31 am

Re: ss2000 help

Postby bm612 » Mon Aug 10, 2009 2:50 pm

Found out the probelme the ribbon chord connecting the top board to the bottome board was corroded. I cleaned the contacts and now it's good as new


Return to “Vehicle Warning Equipment Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests