Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

Unable to add extra channels to Motorola GP328

This forum is for discussions regarding all aspects of Motorola radio programming, including hardware, computers, installation and use of RSS/CPS, firmware upgrades, and troubleshooting. There are subforums for discussions of codeplugs, and also for software/firmware release notes and issues.

Moderator: Queue Moderator

docwok
New User
Posts: 1
Joined: Sat Oct 15, 2016 11:57 am

Unable to add extra channels to Motorola GP328

Postby docwok » Sat Oct 15, 2016 1:43 pm

Hello everyone,

I've tried everything I know but I'm unable to solve this problem.
I need the collective might of the 'Batwing" empire to see if there is a solution!
I have a couple of Motorola GP328.
They are all the same model number: AZH25SDC9AA3
They all have the same firmware: R05.15.00
They are all 16 Channel.
I reprogrammed some of them to 16 x CB frequencies using the CPS, so far so good!
However, some of them I can only reprogram up to 10 channels?
So using the CPS I READ them, open the CONVENTONIAL PERSONALITY, can reprogram up to channel number 10, then I press ADD CONVENTIONIAL PERSONALITY for channel 11 up to channel 16 and enter the new CB frequencies and the press WRITE.
This is not working, the first 10 channels are fine but when I select channels 11 to 16 all I get is a constant tone coming through the speaker.
My next thought was maybe I should buy a cloning cable and try and using one of the good ones to clone to the ones I'm having trouble with, but I'm not sure what to do.
Is there anyone out there that can offer to help me please????

Thank you

User avatar
3-SAM-12
Batboard $upporter
Posts: 438
Joined: Wed Dec 10, 2003 10:18 pm

Re: Unable to add extra channels to Motorola GP328

Postby 3-SAM-12 » Thu Oct 27, 2016 7:34 am

Have you added channels 11-16 to the Zone assignment?


Return to “Radio Programming”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests