Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

HT1000 Pre and De emphasis

This forum is for discussions regarding all aspects of Motorola radio programming, including hardware, computers, installation and use of RSS/CPS, firmware upgrades, and troubleshooting. There are subforums for discussions of codeplugs, and also for software/firmware release notes and issues.

Moderator: Queue Moderator

User avatar
NSPD
Posts: 1582
Joined: Sun Aug 04, 2002 4:52 pm
What radios do you own?: Motorola FR50!

HT1000 Pre and De emphasis

Postby NSPD » Wed Oct 04, 2017 2:14 pm

So I have a DN model VHF HT1000 I am trying to put back in service for a friend. My receive audio sounds really tinny like there is no pre-emphasis or de-emphasis turned on. I can't find a menu for it either.

It's been so long since I have messed with one of these I can't remember if it was even an option?
Jake

Return to “Radio Programming”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest