Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

Minitor 6 alerting issues

This forum is for discussions regarding all aspects of Motorola radio programming, including hardware, computers, installation and use of RSS/CPS, firmware upgrades, and troubleshooting. There are subforums for discussions of codeplugs, and also for software/firmware release notes and issues.

Moderator: Queue Moderator

a.gillis91
New User
Posts: 1
Joined: Mon Oct 23, 2017 4:57 pm

Minitor 6 alerting issues

Postby a.gillis91 » Mon Oct 23, 2017 5:19 pm

So I have a minitor 6, 5 channel vhf pager... I’m having issues with it alerting to a long tone. Freq is 154.1600 with a long tone of 1217.8. The tone comes across crystal clear and the pager won’t alert... I have a minitor 5 a long side of it and it functions properly. I have also programmed 1034.7 long tone for our station crew and it does alert just fine... I’m relatively new to this and any help would be appreciated. I have down loaded an i phone so called radio Id and it de codes two tone pages it seems to be accurate.. on a side note I programmed a portable to a non used frequency and the page to the same and used a tone generator to try and alert the pager on the same long tones and it worked.... I feel like I’m missing something and it’s driving me nuts. The tone settings in the software are set to user and none before some one asks..... please help thanks in advance

Return to “Radio Programming”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest