Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

XPR 6550 Dead

Moderator: Queue Moderator

racer38
New User
Posts: 2
Joined: Sat Dec 12, 2015 3:31 pm

XPR 6550 Dead

Postby racer38 » Sat Dec 12, 2015 3:36 pm

Using CPS 11.5 build 621 I decided to upgrade the firmware on my VHF 6550. Everything appeared to be working when I got an error message and the radio was sitting with a blank green screen. I was unable to do anything at that point and now the radio won't even turn on. I tried the Manual way to put it in Flashzap and nothing. So is this thing a brick and will need to go back to Motorola or does someone have a trick up their sleeve ??

Thanks

Craig

Return to “MotoTRBO Portables and Mobiles (4xxx/6xxx) 1.0 Series Subscribers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests