Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

ASTRO Spectra DEK's

This forum is dedicated to discussions pertaining specifically to the Motorola ASTRO line of radios (those that use VSELP/IMBE/AMBE), including using digital modulation, digital programming, FlashPort upgrades, etc. If you have general questions please use the General or Programming forums.

Moderator: Queue Moderator

wa8iqo
1 Warning for RSS/CPS Wanted/For Sale/Links
Posts: 100
Joined: Wed Jun 25, 2003 6:23 pm
What radios do you own?: Motorola XTL5000 & XTS5000

ASTRO Spectra DEK's

Postby wa8iqo » Thu Jun 23, 2011 12:32 pm

I have a System 9000 HLN1365A DEK. I was told it should be compatible with my ASTRO Spectra.

I can get it to work. All the lights are displaying red as if they were selected. I know the DEK is in working order as it was pulled from my non-ASTRO Spectra and it worked fine.

I think its not compatible. Was I told wrong?

If so what is the compatible model numbers?
Brad - WA8IQO

wa8iqo
1 Warning for RSS/CPS Wanted/For Sale/Links
Posts: 100
Joined: Wed Jun 25, 2003 6:23 pm
What radios do you own?: Motorola XTL5000 & XTS5000

Re: ASTRO Spectra DEK's

Postby wa8iqo » Mon Jun 27, 2011 6:20 pm

Still cant find the issue. How about the pin outs? I'm using the same VIP connector from the Spectra on the ASTRO Spectra. Maybe there not compatible?
Brad - WA8IQO


Return to “Legacy Batboard Motorola ASTRO (VSELP/IMBE/AMBE) Equipment Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest