Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

R2200 PL decode difficulties

This forum exists for the purposes for discussing service monitors (This includes but is not limited to Motorola, HP, Aeroflex, GD, etc). Additional topics allowed include test procedures, interpretation of test results, where to find information about specific tests, antenna VSWR, return loss testing, duplexer and filter alignment, etc.

Moderator: Queue Moderator

davelane
New User
Posts: 4
Joined: Mon Jun 06, 2016 11:22 am

R2200 PL decode difficulties

Postby davelane » Wed Jun 29, 2016 2:14 pm

CAn anyone tell me how to fix this problem? I have available 3 different R2200A/B units that all work well otherwise, except for this: When a transmitter is monitored, the PL decode function will display 3 or 4 false readings, and usually finally selltle on the correct code. Seems to be common in this monitor. Could this be poor receiver alignment?

Return to “Test Equipment & RF Equipment Alignment”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests