Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

Option 645 for Aeroflex 3920????

This forum exists for the purposes for discussing service monitors (This includes but is not limited to Motorola, HP, Aeroflex, GD, etc). Additional topics allowed include test procedures, interpretation of test results, where to find information about specific tests, antenna VSWR, return loss testing, duplexer and filter alignment, etc.

Moderator: Queue Moderator

bwigg
Posts: 56
Joined: Mon Mar 10, 2003 7:51 am

Option 645 for Aeroflex 3920????

Postby bwigg » Thu Mar 16, 2017 6:04 am

I was attempting to do an auto alignment on a APX radio and received the message that I need option 645 to align this radio. Is this a stand alone option or will I need any other option in addition to option 645?

It is listed on MOL in the test equipment area as a option that can be ordered, but no more info is listed.

Or should I just order through Aeroflex??

JeffFireRadio
Posts: 305
Joined: Tue Feb 14, 2006 5:39 am

Re: Option 645 for Aeroflex 3920????

Postby JeffFireRadio » Thu Mar 16, 2017 9:28 am

Check the APX page on here (somewhere around thread number 10-15 from the top...'Attempt to Autotune APX6000'). Someone just went through this recently. A question or two might be quickly answered there.

Yes, you'll need it.

- Jeff

bwigg
Posts: 56
Joined: Mon Mar 10, 2003 7:51 am

Re: Option 645 for Aeroflex 3920????

Postby bwigg » Thu Mar 16, 2017 10:24 am

Thanks for the info, I have a call into Aeroflex now to find out the cost. It seems I need to add option 644 and 645 to tune all the APX radios.

com501
Posts: 1000
Joined: Fri Nov 02, 2001 4:00 pm
What radios do you own?: Over 50 - All Motorola

Re: Option 645 for Aeroflex 3920????

Postby com501 » Sat Mar 18, 2017 6:37 pm

A new file and firmware update to newest will fix this. The cost is zero from Aeroflex. New model numbers added to APX line was the cause.


Return to “Test Equipment & RF Equipment Alignment”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest