Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

2200A

This forum exists for the purposes for discussing service monitors (This includes but is not limited to Motorola, HP, Aeroflex, GD, etc). Additional topics allowed include test procedures, interpretation of test results, where to find information about specific tests, antenna VSWR, return loss testing, duplexer and filter alignment, etc.

Moderator: Queue Moderator

popeye1942
New User
Posts: 1
Joined: Sat Nov 18, 2017 2:29 pm

2200A

Postby popeye1942 » Sat Nov 18, 2017 2:37 pm

I acquired a 2200A that was sitting in a shop.
The generator functions work but on power there is no output on the second LCD at all.
I would suspect it would be the RTL 4100A Interface but there is nothing obvious on it.
Then there is the actual 4101A Panel display.
Have there been now problems with it?
I doubt the set is worth sending in for repair.
Is there supposed to be any backlight on those LCD panels.
The Power on is completely dark and black.

Return to “Test Equipment & RF Equipment Alignment”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest