Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

MTS 2000 CPS R02.03.00 further advice sought

Release notes for new versions of programming software and firmware, for any product, should be posted here, as well as topics discussing issues and bugs with and FSB's/SRN's for particular releases.

Moderator: Queue Moderator

m1bpt
New User
Posts: 3
Joined: Tue Nov 05, 2013 8:29 am

MTS 2000 CPS R02.03.00 further advice sought

Postby m1bpt » Sun Jan 05, 2014 10:29 am

Hi Forum first off a happy new year to you all.
I am still having problems with these MTS 2000 sets I have now installed the Last CPS for the MTS2000 R02.03.00 I cannot get it to run if I try I cannot even see a port let alone read the device just a blue screen of death which is unusual in windows xp pro sp3 , this remains just 2 seconds then reboots any ideas ??? Best 73s Paul m1bpt

User avatar
escomm
Queue Moderator
Posts: 5118
Joined: Fri Mar 24, 2006 8:24 pm

Re: MTS 2000 CPS R02.03.00 further advice sought

Postby escomm » Sun Jan 05, 2014 8:20 pm

Sounds like your computer doesn't have a comm port

Plug in a usb to serial adapter and the CPS should stop crashing

Not sure what's up with the blue screen


Return to “Software & Firmware Releases & Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest