Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

MCS2000 CPS unable to run - "specified file not found"

Release notes for new versions of programming software and firmware, for any product, should be posted here, as well as topics discussing issues and bugs with and FSB's/SRN's for particular releases.

Moderator: Queue Moderator

kd2pm
Posts: 14
Joined: Thu Nov 14, 2002 7:55 am
What radios do you own?: cdm/ht 1550 mts/mcs 2000, vert

MCS2000 CPS unable to run - "specified file not found"

Postby kd2pm » Thu Jun 02, 2011 6:09 pm

I am suspecting its something that did not get loaded when I installed XP but after installing R02.02 everytime I try to start the program I get the box error that it cannot find the specified file, but of course it doesnt tell you what that file is.

If I knew what windows files the CPS needed I could probably manually load them.

Anyone have any ideas what the error could be eluding to?

kd2pm
Posts: 14
Joined: Thu Nov 14, 2002 7:55 am
What radios do you own?: cdm/ht 1550 mts/mcs 2000, vert

Re: MCS2000 CPS unable to run - "specified file not found"

Postby kd2pm » Fri Jun 03, 2011 6:18 pm

OK, so now my MTS2000, MCS2000 and Astro/Saber (XTS3000) CPS will not work and all of them state the specififed file is missing...Which file could it be that is missing?

theplague
Posts: 210
Joined: Thu Aug 01, 2002 12:41 pm

Re: MCS2000 CPS unable to run - "specified file not found"

Postby theplague » Mon Jun 06, 2011 7:48 pm

it can mean that you don't have a com port in the computer. Ive always fixed it when its happened to me by installing a USB serial cable and the problem went away

EMS Geek
Posts: 58
Joined: Sun Sep 09, 2001 4:00 pm

Re: MCS2000 CPS unable to run - "specified file not found"

Postby EMS Geek » Thu Jul 21, 2011 6:40 am

Have you tried copying all the .dll files from C:\Program Files\Common Files\Motorola to the C:\Program Files\Motorola\MCS2000 or wherever the .exe lives?
That has usually worked for me.


Return to “Software & Firmware Releases & Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest