Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

XPR3300 stutter

Moderator: Queue Moderator

Robbo
New User
Posts: 2
Joined: Wed Jun 21, 2017 12:55 pm

XPR3300 stutter

Postby Robbo » Wed Jun 21, 2017 3:50 pm

Anyone else had the XPR3300 or XPR3500 occasionally stutter at the end of its transmission? This seems happens on both simplex and duplex operation so I can assume its the radio, some of the radios seem prone to it and others not?? Anyone else experienced this? thx

N4KVE
Posts: 1582
Joined: Wed Apr 02, 2003 10:35 am
What radios do you own?: XTS3000/5000, TRBO, 900MHZ

Re: XPR3300 stutter

Postby N4KVE » Thu Jun 22, 2017 7:23 pm

I have 2 3500's. No stutter at all. Do you have recent FW? GARY

Robbo
New User
Posts: 2
Joined: Wed Jun 21, 2017 12:55 pm

Re: XPR3300 stutter

Postby Robbo » Thu Jun 22, 2017 8:16 pm

I'm using R02.60.05, although its not all units and some of the ones playing up maybe an older version but I cannot check at this stage

N4KVE
Posts: 1582
Joined: Wed Apr 02, 2003 10:35 am
What radios do you own?: XTS3000/5000, TRBO, 900MHZ

Re: XPR3300 stutter

Postby N4KVE » Fri Jun 23, 2017 4:21 am

That's the FW I am using. I think 2.7 is the newest. Shouldn't have a problem.


Return to “MotoTRBO Portables and Mobiles (3xxx/5xxx/7xxx/SL) 2.0 Series Subscribers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest