Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

RLN6562A Strange Behavior

Moderator: Queue Moderator

User avatar
w2sjw
Posts: 143
Joined: Fri Aug 03, 2007 5:12 pm

RLN6562A Strange Behavior

Postby w2sjw » Fri May 18, 2018 5:04 pm

Guys,

It's been a long time since I've been on the board, but I've got a real head-scratcher here.

I bought a gently used RLN6562A from a fellow ham in the Midwest. The unit (when paired to my 7550e) will only TX for 5 seconds in digital, but performs flawlessly on analog. My 7550e is on the latest FW I have (R02.08.05).

The APS says the unit is at R01.00.01. Does anyone know if there is an updated firmware for this unit? All the other firmware files are for the other units in this family, but not the RLN6562A.

Thanks in advance!
Scott, W2SJW

Return to “MotoTRBO Portables and Mobiles (3xxx/5xxx/7xxx/SL) 2.0 Series Subscribers”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests