Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

Expanding an Embassy Switch

Discussion about Centracom (Button & LED / CRT / Gold / Elite), MC Series (MC5500/7100/7500), and legacy console equipment.

Moderator: Queue Moderator

c11801
New User
Posts: 2
Joined: Tue Apr 28, 2015 11:38 am

Expanding an Embassy Switch

Postby c11801 » Wed Jul 15, 2015 4:20 pm

Will the system go down If I add a card cage to an existing embassy switch?

User avatar
d119
Posts: 3436
Joined: Tue Mar 19, 2002 4:00 pm

Re: Expanding an Embassy Switch

Postby d119 » Thu Jul 23, 2015 7:32 am

I wouldn't do that on a live system... Power the embassy off while you do that.

c11801
New User
Posts: 2
Joined: Tue Apr 28, 2015 11:38 am

Re: Expanding an Embassy Switch

Postby c11801 » Thu Aug 06, 2015 2:56 pm

This is in a Smartzone system. I'm assuming when we power the AEB down the entire system will go down or start operating in site trunking mode. Will it recover when the AEB is powered back up? If so how long does it take?


Return to “Consoles”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest