Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

2015 Ford SUV Police Interceptor

This forum is dedicated to helping people with questions about installing radio equipment in vehicles. This can include antenna installs, electrical wiring questions/problems, and mounting systems. Pictures of installs are welcome.

Note: Discussions regarding lighting, sirens, and other equipment now has its own forum in the 'off-topic' section below.

Moderator: Queue Moderator

dearles
New User
Posts: 12
Joined: Fri Dec 12, 2014 6:35 am

2015 Ford SUV Police Interceptor

Postby dearles » Fri Nov 06, 2015 9:06 am

Having an issue of intermittent Siren audio. Lightbar works fine. Has a Whelen CenCom Sapphire Siren package connected thru the vehicle wiring harness to the Speaker. Whelen had not heard of any issues.

Jim202
Posts: 3483
Joined: Sun Sep 09, 2001 4:00 pm

Re: 2015 Ford SUV Police Interceptor

Postby Jim202 » Sun Nov 08, 2015 6:20 am

You haven't been very descriptive of the problem your having.

Does the radio speaker audio or the PA audio also show an intermittent audio output?

I would start with looking at all the speaker wire connections if this is the case. If you don't find a poor connection, then you might have a bad speaker / driver on the speaker. This will show up by being intermittent or just plain dead. Some speaker drivers can be replaced and some can not.


Return to “Vehicle Radio Installs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest