Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

Anybody else experiencing fake redirects with IE?

The General forum is where users can discuss any topic regarding Motorola communications equipment - hardware, software, etc. There are also several focused forums on this board, so please take the time to ensure that your questions doesn't fall into one of those categories before posting here!

Moderator: Queue Moderator

User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby RESCUE161 » Sun Mar 04, 2012 2:14 pm

Every time I click onto batboard.batlabs.com using Internet Explorer 8, I get redirected to another random site that always ends in rr.nu.

Is anyone else having this problem? I've tried it on three different computers here and one of my neighbors computers, so I wouldn't think it'd be a virus. I have scanned my computers and found nothing. As a work around, I can use Firefox.
Scott
KE4FHH
Religion: Kills folks dead!

Squad5
was mwb9122
Posts: 706
Joined: Thu Jan 28, 2010 8:46 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby Squad5 » Sun Mar 04, 2012 2:16 pm

That happened to me this morning using Firefox

User avatar
xmo
Moderator
Posts: 2547
Joined: Fri Oct 12, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby xmo » Sun Mar 04, 2012 2:17 pm

Yes, I've had it happen twice.

User avatar
FireCpt809
Posts: 1824
Joined: Sat Jan 19, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Alot..

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby FireCpt809 » Sun Mar 04, 2012 2:22 pm

Not here with IE8.. all is well

newtomotorola
Posts: 116
Joined: Wed Jan 23, 2008 6:27 am

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby newtomotorola » Sun Mar 04, 2012 2:28 pm

Same here, looks like the board has been hacked lol

User avatar
sheldon
Posts: 106
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:57 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby sheldon » Sun Mar 04, 2012 2:30 pm

Same problem here in Oz. Has to use Google Chrome get around it.

User avatar
mark102
Posts: 53
Joined: Wed Mar 27, 2002 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby mark102 » Sun Mar 04, 2012 3:34 pm

I have experienced the same both yesterday and today using IE8. Not sure about the redirected site as I managed to close IE before the page loaded.

User avatar
Astro Spectra
Posts: 646
Joined: Sat Sep 22, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby Astro Spectra » Sun Mar 04, 2012 3:55 pm

No issues with IE9

User avatar
alex
Administrator
Posts: 5726
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby alex » Sun Mar 04, 2012 3:59 pm

Looking in to it now.
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.

User avatar
alex
Administrator
Posts: 5726
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby alex » Sun Mar 04, 2012 4:38 pm

Should be fixed now.
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.

User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby RESCUE161 » Sun Mar 04, 2012 4:43 pm

Still having the same problem.
Scott

KE4FHH

Religion: Kills folks dead!

User avatar
alex
Administrator
Posts: 5726
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby alex » Sun Mar 04, 2012 5:19 pm

OK - Should be good... now? :)

Alex
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.

User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby RESCUE161 » Sun Mar 04, 2012 5:23 pm

Looks good now! Thanks Alex!

Forgot to ask, what was the problem?
Scott

KE4FHH

Religion: Kills folks dead!

User avatar
nrembis
Posts: 140
Joined: Mon Aug 01, 2011 10:12 pm
What radios do you own?: HT1k, MT2k, MCS2k, XTS3k

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby nrembis » Sun Mar 04, 2012 5:25 pm

It happened to me(re-direct) a couple hours ago using my android phone, all yesterday evening I couldnt load the forum because virus software was stopping the forum, saying malicious script was running, it was only the forum, the main batlab page with wiring diagram links worked ok.

User avatar
alex
Administrator
Posts: 5726
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby alex » Sun Mar 04, 2012 5:33 pm

The long and short of it? Looks like a hack.

Our host has been notified and copies of the database, original machine code, plus the HTTP logs have been preserved in an attempt to do some investigating. I know the host we use was the target of a hack the other month and this looks like spillover from that just catching up to this particular box.

Short of that I really have no further information.

Alex
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.

User avatar
wx4cbh
Posts: 337
Joined: Tue Aug 05, 2003 6:01 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby wx4cbh » Sun Mar 04, 2012 5:58 pm

No redirects with Firefox and Microsoft Security Essentials combo, but the computer would just sit and time out the connection during numerous attempts to connect to the board yesterday and today. All seems OK now.
curmudgeon.....and I like it.

User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby RESCUE161 » Sun Mar 04, 2012 6:04 pm

Cool. Glad it's back to normal.
Scott

KE4FHH

Religion: Kills folks dead!

MassFD
Batboard $upporter
Posts: 291
Joined: Tue Jul 01, 2003 6:22 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby MassFD » Sun Mar 04, 2012 6:52 pm

Yep, happened twice to me got to see a nice neked lady sitting on a toilet. Second time I closed it before the page finished loading.
Cause Motorola said so that's why

newtomotorola
Posts: 116
Joined: Wed Jan 23, 2008 6:27 am

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby newtomotorola » Sun Mar 04, 2012 7:20 pm

If your AV / Anti malware software didnt pick it up you may have been infected with malware, i think the redirect was trying to install fake av.

User avatar
kcbooboo
Batboard $upporter
Posts: 2113
Joined: Wed May 01, 2002 9:03 am

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby kcbooboo » Mon Mar 05, 2012 12:15 am

I logged in normally Saturday morning. When I tried to log back in Saturday afternoon my A/V (Avast) immediately trapped a malware-infected page and blocked it. Subsequent attempts got a plain IE "diagnose connection" dialog. Sunday morning I got another malware warning. I'm running IE8 but have disabled my ISP's redirectors.

Glad it's working again. I was having withdrawal symptoms.

Bob M.

User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby RESCUE161 » Mon Mar 05, 2012 2:45 am

Yes, my AV stopped the page from even loading.
Scott

KE4FHH

Religion: Kills folks dead!

AL7OC
Posts: 178
Joined: Fri May 21, 2010 1:13 am
What radios do you own?: Motorola, Icom, Thales, Tekk

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby AL7OC » Mon Mar 05, 2012 9:19 am

FYI, had same problem with i-Touch. No problems as of Monday AM. Symptoms started Saturday.
Pierre

AL7OC

RadioSouth
Batboard $upporter
Posts: 2879
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby RadioSouth » Mon Mar 05, 2012 12:57 pm

Over the weekend could not get in, Norton balked reporting it blocked an attack from zead94mits.rr.nu this was only happening here.

User avatar
K8TEK
"Dark Chocolate"
Posts: 458
Joined: Thu Apr 08, 2004 12:40 pm
What radios do you own?: Dynatac

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby K8TEK » Tue Mar 06, 2012 4:27 am

AL7OC wrote:FYI, had same problem with i-Touch. No problems as of Monday AM. Symptoms started Saturday.

What is an i-Touch?
K8TEK::Tim

KE7JFF
Posts: 270
Joined: Sun Nov 02, 2008 7:27 pm
What radios do you own?: MX300 lunchbox

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby KE7JFF » Wed Mar 07, 2012 11:48 pm

K8TEK wrote:
AL7OC wrote:FYI, had same problem with i-Touch. No problems as of Monday AM. Symptoms started Saturday.

What is an i-Touch?


iPod Touch = iPhone without phone.
Mountain Wave Search & Rescue http://www.mwave.org
Support Search & Rescue: Get Lost!

User avatar
K8TEK
"Dark Chocolate"
Posts: 458
Joined: Thu Apr 08, 2004 12:40 pm
What radios do you own?: Dynatac

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby K8TEK » Thu Mar 08, 2012 1:13 am

KE7JFF wrote:
K8TEK wrote:
AL7OC wrote:FYI, had same problem with i-Touch. No problems as of Monday AM. Symptoms started Saturday.

What is an i-Touch?


iPod Touch = iPhone without phone.

I know what an iPod Touch is. I've never heard of an i-Touch though.
K8TEK::Tim

User avatar
tuckerm
Posts: 561
Joined: Thu Jun 10, 2010 12:21 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby tuckerm » Sun Mar 11, 2012 5:02 pm

I know what an iPod Touch is. I've never heard of an i-Touch though.


Same thing, different terms.
Schrodinger's Radio: It is simultaneously too loud and too quiet, but you will never know which until someone transmits.

User avatar
alex
Administrator
Posts: 5726
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Postby alex » Sun Mar 11, 2012 5:03 pm

Issue resolved - topic has drifted off course.....
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.


Return to “General Motorola Solutions & Legacy Radio Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests