Anybody else experiencing fake redirects with IE?

The General forum is where users can discuss any topic regarding Motorola communications equipment - hardware, software, etc. There are also several focused forums on this board, so please take the time to ensure that your questions doesn't fall into one of those categories before posting here!

Moderator: Queue Moderator

Locked
User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by RESCUE161 »

Every time I click onto batboard.batlabs.com using Internet Explorer 8, I get redirected to another random site that always ends in rr.nu.

Is anyone else having this problem? I've tried it on three different computers here and one of my neighbors computers, so I wouldn't think it'd be a virus. I have scanned my computers and found nothing. As a work around, I can use Firefox.
Scott
KE4FHH
Religion: Kills folks dead!
Squad5
was mwb9122
Posts: 707
Joined: Thu Jan 28, 2010 8:46 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by Squad5 »

That happened to me this morning using Firefox
User avatar
xmo
Moderator
Posts: 2547
Joined: Fri Oct 12, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by xmo »

Yes, I've had it happen twice.
User avatar
FireCpt809
Posts: 1830
Joined: Sat Jan 19, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Alot..

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by FireCpt809 »

Not here with IE8.. all is well
newtomotorola
Posts: 116
Joined: Wed Jan 23, 2008 6:27 am

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by newtomotorola »

Same here, looks like the board has been hacked lol
User avatar
sheldon
Posts: 106
Joined: Mon Sep 13, 2010 3:57 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by sheldon »

Same problem here in Oz. Has to use Google Chrome get around it.
User avatar
mark102
Posts: 53
Joined: Wed Mar 27, 2002 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by mark102 »

I have experienced the same both yesterday and today using IE8. Not sure about the redirected site as I managed to close IE before the page loaded.
User avatar
Astro Spectra
Posts: 652
Joined: Sat Sep 22, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by Astro Spectra »

No issues with IE9
User avatar
alex
Administrator
Posts: 5729
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by alex »

Looking in to it now.
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.
User avatar
alex
Administrator
Posts: 5729
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by alex »

Should be fixed now.
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.
User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by RESCUE161 »

Still having the same problem.
Scott
KE4FHH
Religion: Kills folks dead!
User avatar
alex
Administrator
Posts: 5729
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by alex »

OK - Should be good... now? :)

Alex
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.
User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by RESCUE161 »

Looks good now! Thanks Alex!

Forgot to ask, what was the problem?
Scott
KE4FHH
Religion: Kills folks dead!
User avatar
nrembis
Posts: 140
Joined: Mon Aug 01, 2011 10:12 pm
What radios do you own?: HT1k, MT2k, MCS2k, XTS3k

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by nrembis »

It happened to me(re-direct) a couple hours ago using my android phone, all yesterday evening I couldnt load the forum because virus software was stopping the forum, saying malicious script was running, it was only the forum, the main batlab page with wiring diagram links worked ok.
User avatar
alex
Administrator
Posts: 5729
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by alex »

The long and short of it? Looks like a hack.

Our host has been notified and copies of the database, original machine code, plus the HTTP logs have been preserved in an attempt to do some investigating. I know the host we use was the target of a hack the other month and this looks like spillover from that just catching up to this particular box.

Short of that I really have no further information.

Alex
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.
User avatar
wx4cbh
Posts: 337
Joined: Tue Aug 05, 2003 6:01 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by wx4cbh »

No redirects with Firefox and Microsoft Security Essentials combo, but the computer would just sit and time out the connection during numerous attempts to connect to the board yesterday and today. All seems OK now.
curmudgeon.....and I like it.
User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by RESCUE161 »

Cool. Glad it's back to normal.
Scott
KE4FHH
Religion: Kills folks dead!
MassFD
Batboard $upporter
Posts: 291
Joined: Tue Jul 01, 2003 6:22 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by MassFD »

Yep, happened twice to me got to see a nice neked lady sitting on a toilet. Second time I closed it before the page finished loading.
Cause Motorola said so that's why
newtomotorola
Posts: 116
Joined: Wed Jan 23, 2008 6:27 am

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by newtomotorola »

If your AV / Anti malware software didnt pick it up you may have been infected with malware, i think the redirect was trying to install fake av.
User avatar
kcbooboo
Batboard $upporter
Posts: 2115
Joined: Wed May 01, 2002 9:03 am

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by kcbooboo »

I logged in normally Saturday morning. When I tried to log back in Saturday afternoon my A/V (Avast) immediately trapped a malware-infected page and blocked it. Subsequent attempts got a plain IE "diagnose connection" dialog. Sunday morning I got another malware warning. I'm running IE8 but have disabled my ISP's redirectors.

Glad it's working again. I was having withdrawal symptoms.

Bob M.
User avatar
RESCUE161
Batboard $upporter
Posts: 2062
Joined: Wed Jan 16, 2002 4:00 pm
What radios do you own?: Too many!

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by RESCUE161 »

Yes, my AV stopped the page from even loading.
Scott
KE4FHH
Religion: Kills folks dead!
AL7OC
Posts: 178
Joined: Fri May 21, 2010 1:13 am
What radios do you own?: Motorola, Icom, Thales, Tekk

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by AL7OC »

FYI, had same problem with i-Touch. No problems as of Monday AM. Symptoms started Saturday.
Pierre

AL7OC
RadioSouth
Batboard $upporter
Posts: 2880
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by RadioSouth »

Over the weekend could not get in, Norton balked reporting it blocked an attack from zead94mits.rr.nu this was only happening here.
User avatar
K8TEK
"Dark Chocolate"
Posts: 458
Joined: Thu Apr 08, 2004 12:40 pm
What radios do you own?: Dynatac

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by K8TEK »

AL7OC wrote:FYI, had same problem with i-Touch. No problems as of Monday AM. Symptoms started Saturday.
What is an i-Touch?
K8TEK::Tim
KE7JFF
Posts: 270
Joined: Sun Nov 02, 2008 7:27 pm
What radios do you own?: MX300 lunchbox

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by KE7JFF »

K8TEK wrote:
AL7OC wrote:FYI, had same problem with i-Touch. No problems as of Monday AM. Symptoms started Saturday.
What is an i-Touch?
iPod Touch = iPhone without phone.
Mountain Wave Search & Rescue http://www.mwave.org
Support Search & Rescue: Get Lost!
User avatar
K8TEK
"Dark Chocolate"
Posts: 458
Joined: Thu Apr 08, 2004 12:40 pm
What radios do you own?: Dynatac

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by K8TEK »

KE7JFF wrote:
K8TEK wrote:
AL7OC wrote:FYI, had same problem with i-Touch. No problems as of Monday AM. Symptoms started Saturday.
What is an i-Touch?
iPod Touch = iPhone without phone.
I know what an iPod Touch is. I've never heard of an i-Touch though.
K8TEK::Tim
User avatar
tuckerm
Posts: 561
Joined: Thu Jun 10, 2010 12:21 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by tuckerm »

I know what an iPod Touch is. I've never heard of an i-Touch though.

Same thing, different terms.
Schrodinger's Radio: It is simultaneously too loud and too quiet, but you will never know which until someone transmits.
User avatar
alex
Administrator
Posts: 5729
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Anybody else experiencing fake redirects with IE?

Post by alex »

Issue resolved - topic has drifted off course.....
The Radio Information Board: http://www.radioinfoboard.com
Your source for information on: Harris/Ma-Comm/EFJ/RELM/Kenwood/ICOM/Thales, equipment.
Locked

Return to “General Motorola Solutions & Legacy Radio Discussion”