Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

IMPRES Charger question

The General forum is where users can discuss any topic regarding Motorola communications equipment - hardware, software, etc. There are also several focused forums on this board, so please take the time to ensure that your questions doesn't fall into one of those categories before posting here!

Moderator: Queue Moderator

User avatar
k5hdm
NOT ALLOWED TO BUY/SELL/TRADE
Posts: 73
Joined: Sat Nov 10, 2007 1:28 am
What radios do you own?: Lots

IMPRES Charger question

Postby k5hdm » Thu Oct 18, 2012 6:46 pm

Hi,
I recently came across a WPLN4114AR IMPRES charger that had no A / B Switch on the bottom.. The hole is there but no switch.. This unit was brand new in the box with 3.40 firmware and the 3 holes from the switch appear to have never been populated.. Is the "Pulse noise" problem fixed in newer units or.. ??
Any info is appreciated!!
Thanks!
-Harmon - K5HDM
http://www.k5hdm.com

Return to “General Motorola Solutions & Legacy Radio Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests