Jedi Missing Pixels FSB *extended* DIY Working Fix Inside

The General forum is where users can discuss any topic regarding Motorola communications equipment - hardware, software, etc. There are also several focused forums on this board, so please take the time to ensure that your questions doesn't fall into one of those categories before posting here!

Moderator: Queue Moderator

Jakegday
New User
Posts: 8
Joined: Sun Feb 10, 2013 6:55 am

Re: Jedi Missing Pixels FSB *extended* DIY Working Fix Insid

Post by Jakegday »

Hi guys. Ive done this fix with an iron to a couple JT1000s with good luck. I went to do one tonight, and now the (green) backlight will not come on. Neither the screen, or the buttons light up. Yes, i am sure these lights worked before i made the repair. Does anyone have any idea what i may have done, and how i could fix it? thanks in advance

Jake
RadioSouth
Batboard $upporter
Posts: 2880
Joined: Mon Sep 03, 2001 4:00 pm

Re: Jedi Missing Pixels FSB *extended* DIY Working Fix Inside

Post by RadioSouth »

OK, it's been a couple of years. For Those that did the fix did it last ?
Spdfile1
New User
Posts: 6
Joined: Tue Jul 24, 2018 9:41 am
What radios do you own?: Motorola

Re: Jedi Missing Pixels FSB *extended* DIY Working Fix Inside

Post by Spdfile1 »

I have an MT2000 that needs its pixels restored. My buddy said there was an online DIY that took you step by step on how to do it. Anyone know of such a thing. I tried with a heat gun but I got nowhere.
N4SYR
Post Reply

Return to “General Motorola Solutions & Legacy Radio Discussion”