Will CPS run on this configuration?

This forum is for discussions regarding all aspects of Motorola radio programming, including hardware, computers, installation and use of RSS/CPS, firmware upgrades, and troubleshooting. There are subforums for discussions of codeplugs, and also for software/firmware release notes and issues.

Moderator: Queue Moderator

Post Reply
User avatar
giguchan
1 Warning for RSS/CPS Wanted/For Sale/Links
Posts: 518
Joined: Fri Mar 14, 2003 10:36 pm
What radios do you own?: CDM 1550's UHF/VHF HT1550'S

Will CPS run on this configuration?

Post by giguchan »

Hey all,
Just recently came across a gently used TB in this configuration. I was hoping to repurpose my CF29 and use the 54 for my programming.
Has anyone used one of these before? Does it run smooth? CPS is still on CD'S so i have to find me a drive BC the Machine doesn't have one.


It's and INTEL Core i7-660U CPU@2.60 GHZ
Installed RAM 16.0GB
System type 64bit
x64Based processor
Radios by Fisher-Price? Never!!!
I use /\/\otorola!!
Cheers
73, de'N2GIG
C17LVFD
Posts: 112
Joined: Tue Apr 22, 2008 9:47 am

Re: Will CPS run on this configuration?

Post by C17LVFD »

I’ve used a 29,30,31 for programming with good results, but it’ll also depend on what software you’re speaking about which I don’t believe you specified.

I personally prefer more screen real estate for programming but they work well in the field.

Seth
Seth
User avatar
giguchan
1 Warning for RSS/CPS Wanted/For Sale/Links
Posts: 518
Joined: Fri Mar 14, 2003 10:36 pm
What radios do you own?: CDM 1550's UHF/VHF HT1550'S

Re: Will CPS run on this configuration?

Post by giguchan »

Hello,
I'm using CPS... I forget which version. The SW is used for programming the "warris" type of Radio from Motorola which include the CDM Mobiles and HT 1550 Portables.

I know what you mean about "screen real estate" . The TB'S work well in the field Thats the reason i use them.

Thanks.
Radios by Fisher-Price? Never!!!
I use /\/\otorola!!
Cheers
73, de'N2GIG
C17LVFD
Posts: 112
Joined: Tue Apr 22, 2008 9:47 am

Re: Will CPS run on this configuration?

Post by C17LVFD »

Personally, I run the Waris software on 32 vs 64 bit OS as it’s older software. I’ve had mixed success running Waris on 64 so I stick with 32 bit.

Good luck with the process.

Seth
Seth
User avatar
giguchan
1 Warning for RSS/CPS Wanted/For Sale/Links
Posts: 518
Joined: Fri Mar 14, 2003 10:36 pm
What radios do you own?: CDM 1550's UHF/VHF HT1550'S

Re: Will CPS run on this configuration?

Post by giguchan »

Thanks,
That does make sense. I think i will make that happen.
Good idea.
Thanks.
Radios by Fisher-Price? Never!!!
I use /\/\otorola!!
Cheers
73, de'N2GIG
Post Reply

Return to “Radio Programming”