Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

xts2500 vhf ABC123 radios flashed

This forum is for discussions regarding all aspects of Motorola radio programming, including hardware, computers, installation and use of RSS/CPS, firmware upgrades, and troubleshooting. There are subforums for discussions of codeplugs, and also for software/firmware release notes and issues.

Moderator: Queue Moderator

maxjam
Posts: 122
Joined: Fri Sep 07, 2001 4:00 pm

xts2500 vhf ABC123 radios flashed

Postby maxjam » Sat Mar 05, 2011 3:51 pm

I have a couple of xts2500 panther radios that are working great for our ham p25 project, however they have different flash codes. Has anybody been lucky enough to get their similar radios flashed? It would be nice to be able to clone the programming instead of jumping through the hoops each time.

thanks.

User avatar
Mfire39
Moderator
Posts: 1331
Joined: Sat Jan 17, 2004 8:53 am
What radios do you own?: APX

Re: xts2500 vhf ABC123 radios flashed

Postby Mfire39 » Sat Mar 05, 2011 4:04 pm

If they don't have Q52 & Q53, try a drag and drop between codeplugs..


-Marc
Stupidity creates job security!

If your radio has old firmware, programming it with the latest CPS will not add any new features unless you have the latest firmware to match..

CPS = Customer Programming Software, Not CPS Software.


Return to “Radio Programming”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest