Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

clone astro spectra

This forum is dedicated to discussions pertaining specifically to the Motorola ASTRO line of radios (those that use VSELP/IMBE/AMBE), including using digital modulation, digital programming, FlashPort upgrades, etc. If you have general questions please use the General or Programming forums.

Moderator: Queue Moderator

maxjam
Posts: 122
Joined: Fri Sep 07, 2001 4:00 pm

clone astro spectra

Postby maxjam » Sun Mar 11, 2012 10:33 am

I have an astro spectra that used to have OTAR rekey in the flashcode. I removed it so the flashcode would match another radio figuring that I could then clone them.
However when I read the radio, it still shows up with the OTAR option tabs even tho they are greyed out. I can't clone as it says options don't match.
How can I overcome this issue?

User avatar
xmo
Moderator
Posts: 2547
Joined: Fri Oct 12, 2001 4:00 pm

Re: clone astro spectra

Postby xmo » Sun Mar 11, 2012 1:21 pm

Options don't match really means flashcodes don't match.

Your easiest workaround is to use drag-N-drop to transfer the programming between two CPS sessions.

maxjam
Posts: 122
Joined: Fri Sep 07, 2001 4:00 pm

Re: clone astro spectra

Postby maxjam » Sun Mar 11, 2012 4:45 pm

Strange as when you read each radio it shows the same flash and using the monitor button they show the same. It surprised me that the OTAR tabs still showed even tho they are greyed out. I've dragged and dropped.. while ok.. really is a pain when you have several different radios with different flashcodes. It always seems one thing or another is missed or isn't happy.


Return to “Legacy Batboard Motorola ASTRO (VSELP/IMBE/AMBE) Equipment Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest