Users may not create topics, posts, or private messages containing or relating to the following material (especially pertaining to Motorola copyrighted software, unless you want Motorola to come along and shut this site down):

  • Listing for sale or trade of, or links to sites offering for sale or trade of, or giving away, Radio
    Service Software (RSS) or Customer Programming Software (CPS)
  • Profanity, pornography, defamation, or slanderous remarks directed towards any individual or entity
  • Commercial advertising (except in the Batboard Vendors forum, as approved by the Admin/Mod Staff)
  • Any other items which may be deemed as offensive

If any topics, posts, or private messages containing or relating to the aforementioned material are brought to the attention of the Admin/Mod Staff, they will be deleted.

Additional FAQ items appear here in Forum Rules. Please review them for posting guidelines and further clarification.

W3 Interconnect Question?

This forum is dedicated to discussions pertaining specifically to the Motorola ASTRO line of radios (those that use VSELP/IMBE/AMBE), including using digital modulation, digital programming, FlashPort upgrades, etc. If you have general questions please use the General or Programming forums.

Moderator: Queue Moderator

User avatar
zulu
Posts: 79
Joined: Sun Apr 23, 2006 8:53 pm
What radios do you own?: Alot but, I always want more!

W3 Interconnect Question?

Postby zulu » Tue Jun 27, 2006 9:32 pm

Is it true that one must have the HLN6459 board and only this board for w3 use?
Getting confused :(
"Say what you mean, Mean what you say."

jmr061
was KB9KST
Posts: 3176
Joined: Fri Sep 14, 2001 4:00 pm

Postby jmr061 » Wed Jun 28, 2006 9:28 am

To do it properly you need the correct W3 interconnect board. I have in a pinch used a regular one but in order to turn the radio off and on you must jumper pins 20 and 22 of the db25 (either one) on the front of the radio and put a switch in it which turns the radio on and off. Now I have only done this to quick test a radio BUT I have no idea what the long term effects would be.

Oh I should add doing it this way, the power button on the W3 control head has NO FUNCTION.

Jason

User avatar
zulu
Posts: 79
Joined: Sun Apr 23, 2006 8:53 pm
What radios do you own?: Alot but, I always want more!

Postby zulu » Wed Jun 28, 2006 9:01 pm

Thanks JASON.
But is the HLN6459 the correct board for the w3? :(
"Say what you mean, Mean what you say."

User avatar
Code3
Batboard $upporter
Posts: 247
Joined: Thu May 09, 2002 8:54 pm

Postby Code3 » Wed Jun 28, 2006 9:33 pm

HLN6459 is the correct w3 interconnect board for Low and Mid Power Astro Spectras, Not the 110W version


Return to “Legacy Batboard Motorola ASTRO (VSELP/IMBE/AMBE) Equipment Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest